Bel voor vragen of het maken van een afspraak:040-2858078

De hoogste service van het huis

Service: dit woord prijkt niet voor niets in onze naam. Bij OTR Service staat perfecte dienstverlening altijd voorop. Vanaf uw binnenkomst in onze showroom staat alles in het teken van uw tevredenheid. Dat begint bij een weloverwogen advies, gebaseerd op uw wensen, eisen en budget en dat eindigt … niet.

Bij ons gaat uitstekende service een scooterleven lang mee. Ook daar kunt u op vertrouwen. Die verregaande service van OTR Service is trouwens niet voorbehouden aan klanten die hun scooter bij ons hebben gekocht. Ook als uw scooter elders heeft gekocht bekijken we de mogelijkheden maar de OTR klanten hebben altijd onze prioriteit. Wel zijn we selectief wat betreft de merken waaraan we onderhoud verrichten.

Wij geven de tip om alvorens tot aanschaf van een scooter over te gaan te bekijken of u met een officiële dealer te maken heeft indien u tenminste de zekerheid wilt hebben van het juiste onderhoud en garantiezekerheid. Ook bieden wij de mogelijkheid van een aankoopkeuring .


20180110 165847 Resized

OTR Service heeft de beste scooteroplossingen voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Wij leveren onder meer scooters aan zakelijke klanten als Politie, diverse bezorgdiensten en rijscholen. Ook nemen wij voor professionele klanten, zoals Politie en PostNL het volledige scooteronderhoud en de reparatie-werkzaamheden voor onze rekening. Een betrouwbaar adres voor al uw scooterzaken.

En, als BOVAG-lid is onze betrouwbaarheid uiteraard altijd gewaarborgd.

20160318 163704 001