Bel voor vragen of het maken van een afspraak:040-2858078

Hier werken wij aan uw mobiliteit

Komt u zich in onze showroom oriënteren op uw nieuwste, of misschien wel allereerste scooter? Loop dan zeker ook even met ons mee door naar achter. Naast een groot magazijn vol onderdelen vindt u hier namelijk onze fraaie werkplaats voorzien van de modernste apparatuur. Hier zorgen onze deskundige monteurs ervoor dat iedere scooter die ons pand verlaat op en top in orde is. Qua technische betrouwbaarheid natuurlijk, maar ook als het gaat om accessoires waarmee u uw scooter een persoonlijke tintje geeft. De mogelijkheden zijn bijna onuitputtelijk en uw veiligheid staat uiteraard altijd voorop. Onze werkplaats is op de Spaarpot 7 Geldrop

Goed, periodiek onderhoud verlengt de levensduur van uw scooter aanzienlijk. Een servicebeurt na elke 3.000 km is zeker geen overbodige luxe. Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kijken uw scooter helemaal na en geven u gedegen en eerlijk advies over het benodigde onderhoud en voeren het vervolgens snel en vakkundig uit. Onverhoopt schade aan uw scooter? Wij zorgen er ook dan vakkundig voor dat u weer vlug en veilig de weg op kunt.

20171025 113311

Indien de drukte in onze werkplaats het toelaat repareren wij ook scooters die niet bij OTR service zijn gekocht .Voor ons is uw verkeerveiligheid namelijk veel belangrijker dan of u nu wel of niet uw scooter bij ons heeft aangeschaft. Trouwens, na een gedegen onderhoudsbeurt of reparatie bij OTR Service wilt u geen andere monteurs aan uw scooter laten sleutelen. Daarvan zijn wij overtuigd.
neem even contact op met onze werkplaats voor een afspraak.

OTR Service wil het u in alles makkelijk maken. daarom hebben wij een scootertrailer die u kosteloos van ons mag lenen We zetten altijd alles op alles om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen, maar het kan voorkomen dat u uw geliefde scooter toch wat langer moet missen. In dat geval krijgt u van ons gewoon een fiets te leen. Ook dat is OTR Service.

Bus20180111 164845