Bel voor vragen of het maken van een afspraak:+31 (40) 285 80 78

NIU E-Scooters OTR service

OTR service levert elektrische scooters vol met geavanceerde technologie van het merk NIU. NIU is een jong en vooruitstrevend scootermerk. De e-scooters van NIU kenmerken zich door hun moderne en unieke uitstraling.
OTR service heeft ook in Einhoven het merk NIU op de kaart gezet met een tijdelijke POP-UP store op Strijp-S . we zetten dit voort vanuit onze uitgebreide winkel in Geldrop.
OTR service heeft sinds enige tijd de Superior Store Status van NIU en dat wil zeggen dat er een compleet assortiment NIU scooters aanwezig is en er een mogelijkheid is voor een proefrit, ook de technische kennis is op orde.
Waarom NIU ?
OTR service is al tientallen jaren actief in de tweewielerbranche en heeft met deze ervaring een voorkeur gekregen voor merken met kwaliteit en een betrouwbare leverancier.
Kwaliteit,garantie,gegarandeerde levering van onderdelen,restwaarde,betrouwbaarheid zijn voor ons belangrijk om zo de juiste service te kunnen leveren.

Img 20181023 114843 438

De NIU elektrische scooters worden indien gewenst thuisbezorgd. OTR service is exclusief NIU Superior dealer voor de regio Geldrop Mierlo Nuenen Heeze Leende en Eindhoven . Natuurlijk maakt OTR service ook van de Niu speciale uitvoeringen.

  1. levering door heel Nederland
  2. Mobiele accu van topkwaliteit
  3. 2 jaar garantie ( ook op de accu )
  4. gekoppeld aan mobiele telefoon ( app)
  5. Superior NIU dealer