Bel voor vragen of het maken van een afspraak:+31 (40) 285 80 78

Niu N1S 45 (Brom) Cargo

vanaf € 3024,00 rijklaar 26AH

De Niu N1 Cargo is DE Elektrische bezorg scooter! Buitenom het geweldige rijgedrag heeft deze scooter een verstevigde beugel waarmee vele soorten vracht en bezorgboxen kunnen worden geïnstalleerd.
ook leverbaar met een 35AH accu voor een grotere actieradius

Ncargo2
Niu Cargo

De NIU N-Series gebruikt de modernste lithium-ion accupakketten (Gefabriceerd door Panasonic) en worden geleverd met een garantie van twee jaar. Door het gewicht van slechts 10 kg kan je de accu makkelijk meedragen voor opladen op kantoor of thuis. Het 29Ah accupakket is binnen zes uur volledig opgeladen! Hiermee levert de accu een bereik van 55 tot 70km van vrijheid met slechts één oplaadbeurt. Het opladen is mogelijk door de oplader direct aan de scooter te monteren of door de accu los op te laden. Er is een mogelijkheid een tweede accu te plaatsen onder het buddyseat daarmee bereikt u de dubbele actieradius .

Met de NIU app voor Android en i/Os apparaten is in een oogopslag te zien, hoeveel kilometer is gereden, wat de status van de accu is en waar de NIU is geparkeerd. Als de e-scooter wordt verplaatst, worden de alarm notificaties onmiddellijk geactiveerd . OTR service heeft deze scooter op voorraad en kan desgewenst bij u op locatie de scooter presenteren.