Bel voor vragen of het maken van een afspraak:+31 (40) 285 80 78

Vespa GTS 300 HPE Supertech

Aan de Vespa GTS SuperTech 300 HPE RST 2022 is zoveel te zien, dat je niet uitgekeken raakt.Iconischer dan ooit met de meest verfijnde techniek en vooruitstrevend op het gebied van veiligheid en comfort. Met zijn prettige zithouding is deze GTS SuperTech ideaal voor dagelijks gebruik, met ingebouwd navigatie rij je eenvoudig lange ritten en over bochtige landwegen.

Dit model is nu in 2 kleuren direct leverbaar

86

Het strakke design van het stalen frame is helemaal van deze tijd. Met een knipoog naar zijn voorgangers, in een glans lak is er keuze uit 2 sportieve kleuren. Led verlichting en overzichtelijk digitaal dashboard zorgen voor extra rij comfort.

Met voldoende trekkracht aan boord en traploze versnelling gaat optrekken en doortrekken met dezelfde souplesse. Vooral met deze zuinige HPE motor voorzien van de nieuwste techniek.

Onder het zadel is ruimte voor een kettingslot, helm of tas. In het dashboardkastje kan je telefoon opladen tijdens het rijden.

Met het AntiBlokkeerSysteem blijft sturen mogelijk. Zo kan je fors afremmen en toch voorbij een object sturen. Met de AntiSlipRegeling blijft de SuperTech in controle bij optrekken op glad wegdek.

Deze GTS SuperTech is sportief van zichtzelf en leent zich goed uit om je eigen creativiteit op los te laten. De originele accessoires van Vespa hebben een pasvorm en kwaliteit in elke detail.

Vespa GTS SuperTech: Een geboren winnaar. Stap op en ga!

Bij de prijs inbegrepen:

  • Van fabriek klaar naar rijklaar maken
  • Kenteken op naam zetten RDW
  • Aanmelden 2 jaar fabriek garantie
  • Registratie voor terugroep acties