Bel voor vragen of het maken van een afspraak:+31 (40) 285 80 78

OTR Service: uw partner in de beste scooters

OTR Service helpt u de scooter te vinden die helemaal op uw lijf geschreven is. Uitgerust met de accessoires die u wilt, in de kleuren die u wilt, in de stijl die u wilt. In onze ruime showroom vindt u een fraai overzicht van de vele mogelijkheden die we u op scootergebied kunnen bieden. En dat is veel.

Officiële Vespadealer

Als één van de weinige officiële Vespa-dealers in de regio, voeren we een ruim assortiment aan Vespa- en Piaggio-scooters. Krachtig en smaakvol Italiaans design waar u op kunt bouwen. Waar ook ter wereld. Dankzij ons officieel dealerschap, heeft u met uw bij ons gekochte Vespa of Piaggio namelijk overal ter wereld recht op verregaande fabrieksgarantie. Wel een fijn idee als u met de scooter op reis gaat.

20170601 114954

Andere scooter merken

Ook voor andere populaire scooter merken als Yamaha en Kymco bent u bij OTR Service aan het juiste adres. Kortom: bij OTR Service vindt u altijd de scooter die het best bij u past. Wij luisteren naar uw wensen en eisen, voegen daar onze jarenlange kennis aan toe en laten u een aantal mogelijke oplossingen uittesten. Na een geslaagde proefrit uw keuze gemaakt? In onze moderne werkplaats rusten wij uw nieuwe vervoersmiddel precies volgens uw wens uit.

20200305 075158